انسان موفق كسي نيست كه كارهاي متفاوتي انجام مي دهد، بلكه انسان موفق كسي است كه كارها را متفاوت انجام مي دهد.

learn English

اطلاعيه

اوليا و دانش آموزان عزيز براي آشنا شدن با طرح توانمند سازي دانش آموزان مدرسه نيما يوشيج اينجا كليك كنيد.

موفقيت تعدادي از دانش آموزان را در مسابقات بسكتبال جنوب غرب تهران تبريك مي گوييم.

دانش آموزان كلاس سوم راهنمايي

شما مي توانيدبراي پر كردن فرم ثبت مطالعه ي هفتگي به قسمت گروه ها بخش مشاوره مراجعه كنيد.

براي ورود به سايت ابتدايي اينجا كليك كنيد

موفقيت دانش آموز كلاس دوم راهنمايي اميرعلي نعيمي را در المپياد رياضي كشوري سال تحصيلي 92-91 و كسب مدال طلا  تبريك مي گوييم.

موفقيت جمعي از دانش آموزان كلاس دوم راهنمايي مجتمع آموزشي نيمايوشيج را در مسابقات المپياد جهاني روباتيك سال تحصيلي 92-91 تبريك مي گوييم.

شايان ملك پور - اميرعلي نعيمي - پويا معيني  - آروين خادمي - طاها موحد - مهدي عزيزي  - عارف سياره - سام عيوق  - علي خدارحمي

داستان هاي آموزنده

از «فورد» ميلياردر معروف آمريكايي و صاحب يكي از بزرگترين كارخانه هاي سازنده انواع اتومبيل در آمريكا پرسيدند: «اگر شما فردا صبح از خواب بيدار شويد و ببينيد تمام ثروت خود را از دست داده ايد و ديگر چيزي در بساط نداريد، چه مي كنيد؟»

فورد پاسخ داد: «دوباره يكي از نيازهاي اصلي مردم را شناسايي مي كنم و با كار و كوشش، آن خدمت را با كيفيت و ارزان به مردم ارائه مي دهم و مطمئن باشيد بعد از پنج سال دوباره فورد امروز خواهم بود.»

اطلاعيه

آدرس: شهرك قدس ( غرب ) بلوار فرحزادي ، بعد از زير گذر يادگار امام ،  خيابان ايثارگران  شمالي ، خيابان البرز ، انتهاي البرز 4

تلفن : 22086998-22086997

www.nimayoushij.sch.ir/