جشن فارغ التحصيلي دانش آموزان سوم راهنمايي سال تحصيلي 93-92

تصاوير برترين هاي مبتكران و سنجه را مي توانيد در منوي گروه ها ببينيد.

خبرنامه موسسه ي خيريه ي حمايت از كودكان مبتلا به سرطان

اطلاعيه

دانش آموزان و اولياي گرامي به منظور نمايش و عملكرد بهتر سايت، از مرورگرهاي به روز شده Chrome يا Mozilla يا Internet Explorer 10+ استفاده نماييد.

موفقيت دانش آموز كلاس دوم راهنمايي اميرعلي نعيمي را در المپياد رياضي كشوري سال تحصيلي 92-91 و كسب مدال طلا  تبريك مي گوييم.

موفقيت جمعي از دانش آموزان كلاس دوم راهنمايي مجتمع آموزشي نيمايوشيج را در مسابقات المپياد جهاني روباتيك سال تحصيلي 92-91 تبريك مي گوييم.

شايان ملك پور - اميرعلي نعيمي - پويا معيني  - آروين خادمي - طاها موحد - مهدي عزيزي  - عارف سياره - سام عيوق  - علي خدارحمي

داستان هاي آموزنده

اميد

گفته اند اسبي به بيماري گرفتار آمد و پشت دروازه شهر بيفتاد . صاحب اسب او را رها كرده و به داخل شهر شد مردم به او گفتند اسبت از چه بابت به اين روزگار پرنكبت بيفتاد و مرد گفت از آنجايي كه غمخواران نازنيني همچون شما نداشت و مجبور بود دائم براي من بار حمل كند .
يكي گفت براستي چنين است من هم مانند اسب تو شده ام . مردم به هيكل نحيف او نظري انداختند و او گفت زن و فرزندانم تا توان داشتم و بار مي كشيدم در كنارم بودند و امروز من هم مانند اسب اين مرد تنهايم و لحظه رفتنم را انتظار مي كشم .
 مي گويند آن مرد نحيف هر روز كاسه ايي آب از لب جوي  برداشته و براي اسب نحيف تر از خود مي برد . ودر كنار اسب مي نشست و راز دل مي گفت . چند روز كه گذشت اسب بر روي پاي ايستاد و همراه پيرمرد به بازار شد .
صاحب اسب و مردم متعجب شدند . او را گفتند چطور برخواست . پيرمرد خنده اي كرد و گفت از آنجايي كه دوستي همچون من يافت كه تنهايش نگذاشتم و در روز سختي كنارش بودم .

دوستي و مهر ، اميد مي آفريند و اميد زندگي ست .
مي گويند : از آن پس پير مرد و اسب هر روز كام رهگذران تشنه را سيراب مي كردند و ديگر مرگ را هم انتظار نمي كشيدند

آدرس: شهرك قدس ( غرب ) بلوار فرحزادي ، بعد از زير گذر يادگار امام ،  خيابان ايثارگران  شمالي ، خيابان البرز ، انتهاي البرز 4

تلفن : 22086998-22086997

www.nimayoushij.sch.ir/