۲۸ صفر رحلت خاتم نبوت، حضرت رسول اكرم صلي‌الله عليه و آله و شهادت امام حسن مجتبي (ع) بر مسلمانان جهان تسليت باد.

در قرآن مجيد، به نقش اخلاق پيامبر (ص) درپيشرفت اسلام و جذب ‏دل‏ها تصريح شده است، آن جا كه مى‏ خوانيم: «فبما رحمة من الله‏لنت لهم و لو كنت فظا غليظ القلب لانفضوا من حولك فاعف عنهم‏و استغفر لهم و شاورهم فى الامر; اى رسول ما! به خاطر لطف ورحمتى كه از جانب خدا، شامل حال تو شده، با مردم مهربان ‏گشته‏ اى، و اگر خشن و سنگدل بودى، مردم از دور تو پراكنده ‏مى‏ شدند، پس آن‏ها را ببخش، و براى آن‏ها طلب آمرزش كن، و دركارها با آن‏ها مشورت فرما.»

ازاين آيه استفاده مى‏ شود كه : 1- نرمش و اخلاق نيك، يك هديه الهى است، كسانى كه نرمش ندارند،از اين موهبت الهى محرومند; 2- افراد سنگ‏دل و سخت‏گير نمى‏ توانند مردم ‏دارى كنند، و به جذب‏ نيروهاى انسانى بپردازند; 3- رهبرى و مديريت صحيح با جذب و عطوفت همراه است; 4- بايد دست  ‏شكست‏ خوردگان در جنگ و گنهكاران شرمنده را گرفت وجذب كرد (با توجه به اين كه شان نزول آيه مذكور در موردندامت فراريان مسلمان در جنگ احد نازل شده است); 5- مشورت با مردم از خصلت‏هاى نيك و پيوند دهنده است كه موجب ‏انسجام مى‏ گردد.

پيامبر اسلام (ص) علاوه بر اين كه ارزش‏هاى اخلاقى را بسيار ارج‏ مى‏ نهاد، خود در سيره عملى‏ش مجسمه فضايل اخلاقى و ارزش‏هاى والاى‏ انسانى بود، او در همه ابعاد زندگى با چهره ‏اى شادان و كلامى ‏دلاويز با حوادث برخورد مى‏ كرد.بقيه ي مطلب

آفرين بچه ها گل كاشتيد

موفقيت شما عزيزان را دركسب رتبه ي اول در  اولين مرحله آزمون سراسري مبتكران تبريك مي گوييم.

راه موفقيت هميشه در حال ساخت است، موفقيت پيش رفتن است.

اولياي محترم كلاس هاي پيش دبستاني براي بازديد از فعاليت ها و آلبوم كلاس در قسمت گروه ها بخش پيش دبستاني را بازديد فرماييد.

//

موفقيت دانش آموز  كلاس دوم سيد دانيال موحد را در كسب رتبه ي دوم در مسابقات حفظ قرآن كريم منطقه ي دو سال تحصيلي 93-92 تبريك مي گوييم.

نقاشي روي آب

خبرنامه موسسه ي خيريه ي حمايت از كودكان مبتلا به سرطان

براي ديدن نقشه ي بزرگ تهران اينجا كليك كنيد

آدرس: شهرك قدس ( غرب ) بلوار فرحزادي ، بعد از زير گذر يادگار امام ،  خيابان ايثارگران  شمالي ، خيابان البرز ، انتهاي البرز 4