«يك عمر سلامت، با خودمراقبتي»

چهارشنبه 3 ارديبهشت: خانواده، خاستگاه خودمراقبتي

1. خانواده سالم با خودمراقبتي
  2. خودمراقبتي به معناي مراقبت از خود، خانواده و اطرافيان با مشورت پزشكان و مشاوران سلامت است.
  3. والدين گرامي، با مهرباني از خود و با عشق از همسر و فرزندان خود مراقبت كنيد.
  4. با خودمراقبتي مي توانيم، فردي مولد عشق، آرامش، آسايش، امنيت و رفاه براي خود و خانواده مان باشيم.
  5. ما مي توانيم الگوي خودمراقبتي براي فرزندان مان باشيم.
  6. خانواه، خاستگاه خودمراقبتي است.
  7. دانش و مهارت هاي خودمراقبتي را بياموزيم و به اعضاي خانواده و اطرافيان خود آموزش دهيم.
  8. براي خودمراقبتي، توانمند شويم و اين توانمندي را به همه آنهايي كه دوست شان داريم، انتقال دهيم.
  9. با مهرباني از خود، با عشق از همسر و فرزندان تان مراقبت كنيم.
  10. داشتن خانه و خانواده اي سالم، ايمن، بانشاط و مرفه نيازمند خودمراقبتي است.
  11. با خودمراقبتي، در هزينه هاي بهداشتي درماني خود و خانواده صرفه جويي كنيم.
  12. سلامت و رفاه فردي و خانوادگي ما فقط تابع خودمراقبتي نيست اما بدون آن نمي‌توانيم در اجراي تعهدات فردي، خانوادگي و اجتماعي خود موفق باشيم.
  13. مهرباني با خود نقطه شروع خودمراقبتي است، مهرباني با آنهايي كه دوست شان داريم محصول خودمراقبتي است و عشق به خدا، نقطه آغاز شفاست.

اطلاعيه

دانش آموزان و اولياي گرامي به منظور نمايش و عملكرد بهتر سايت، از مرورگرهاي به روز شده Chrome يا Mozilla يا Internet Explorer 10+ استفاده نماييد.

اطلاعيه پيش ثبت‌نام كلاس اول و پيش دبستان (ورودي هاي جديد)

سال تحصيلي 93-92

احتراماً  دبستان غير دولتي نيمايوشيج آمادگي خود را جهت پيش ثبت‌نام ورودي هاي جديد كلاس اول و پيش دبستان اعلام مي دارد.
زمان مراجعه به دبستان جهت پركردن فرم پيش ثبت نام از ساعت 8:30 الي 12:30 مي باشد.

(مراجعه حضوري اولياي محترم به دفتردبستان الزامي مي باشد.)

آدرس: شهرك قدس ( غرب ) بلوار فرحزادي ، بعد از زير گذر يادگار امام ،  خيابان ايثارگران  شمالي ، خيابان البرز ، انتهاي البرز 4

تلفن : 22086998-22086997

Learn English

اطلاعيه

اوليا و دانش آموزان عزيز براي آشنا شدن با طرح توانمند سازي دانش آموزان مدرسه نيما يوشيج اينجا كليك كنيد.

موفقيت تعدادي از دانش آموزان را در مسابقه بسكتبال جنوب غرب تهران تبريك مي گوييم.

دانش آموزان عزيز براي آشنايي با ضرب المثل هاي ايراني به بخش گروه ها قسمت بخوانيم مراجعه كنيد.

براي ورود به سايت راهنمايي اينجا كليك كنيد

داستان هاي آموزنده

فرصت

روزي ، پادشاهي تخته سنگي را در وسط جاده قرار داد و براي اين كه عكس العمل مردم را ببيند خودش را در جايي مخفي كرد.

بعضي از بازرگانان و نديمان ثروتمند پادشاه بي تفاوت از كنار تخته سنگ مي گذشتند، بسياري هم غُرو لُند مي كردند كه اين چه شهري است كه نظم ندارد. حاكم اين شهر عجب مرد بي عرضه اي است و … با وجود اين، هيچكس تخته سنگ را از وسط بر نمي داشت.

نزديك غروب، يك روستايي كه پشتش بار ميوه و سبزيجات بود، نزديك سنگ شد. بارهايش را زمين گذاشت و با هر زحمتي بود تخته سنگ را از وسط جاده برداشت و آن را كناري نهاد. ناگهان كيسه اي را ديد كه زير تخته سنگ قرار داده شده بود، كيسه را باز كرد و داخل آن سكه هاي طلا و يك يادداشت پيدا كرد كه در آن نوشته شده بود:

” هر سد و مانعي مي تواند يك شانس براي تغيير زندگي انسان باشد.”

براي ديدن نقشه ي بزرگ تهران اينجا كليك كنيد

تلفن : 22086998-22086997

%MCEPASTEBIN%

آدرس : بلوار فرحزادی، نرسیده به سه راه فرحزادی، خیابان ایثارگران شمالی، خیابان البرز، انتهای البرز 4